Congreso en Amposta, Tarragona, España

Ebrergim?

Dónde:
Lo Pati. Centre d'Art - Terres de l'Ebre / Gran Capità, 38-40 / Amposta, Tarragona, España
Cuándo:
15 oct de 2017 - 15 oct de 2017
Horario:
12:00
Dirigido a:
Artistas, Profesionales, Organizaciones
Descripción de la Formación
El projecte #ebrergent, impulsat de manera conjunta per la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i Lo Pati - Centre d’Art Terres de l’Ebre, culminarà aquest diumenge 15 d’octubre en un acte de debat col·lectiu a Lo Pati – Centre d’Art Terres de l’Ebre, en el qual es busca la participació activa de joves artistes del territori que se sentin interpel·lats a incorporar-se al projecte. L’objectiu és que a partir d’aquest acte pugui emergir un col·lectiu estable d’artistes disposat a compartir les seues inquietuds i traslladar-les al conjunt de la societat, treballant d’una forma col·lectiva. Així la cita del diumenge, que porta per títol “Ebrergim?”, servirà d’una banda per explicar Locus Solus #0, l’exposició creada de manera col·laborativa pels cinc artistes que han participat en l’última edició d’#ebrergent (Oriol Fuster, Joana Gil, Laia Ortiz, Liam Fuster Cabrera i el col·lectiu ... Avalancha integrat per Sergi Casero, Víctor Ramírez i Elena Blesa) i que fins al 22 d’octubre es pot visitar a Lo Pati; i per una altra per llençar la convocatòria #ebrergent 2018. “El que busquem és continuar la dinàmica iniciada el 2016”, apunten aquests cinc artistes. I és que la convocatòria 2016/2017 d’Ebrergent ja va trencar motlles transformant aquest certamen d’art jove competitiu en un projecte col·lectiu. El resultat ha estat l’exposició Locus Solus a Lo Pati i el bloc Ebrergent 2017. A més s’han assentat les bases d’un col·lectiu d’artistes joves del territori disposats a continuar treballant conjuntament i que amb la convocatòria 2018 es pretén ampliar per impulsar nous projectes. En l’acte de diumenge intervindran els artistes que han participat en l’última convocatòria d’Ebrergent i hi exposaran les seues inquietuds, els temes que els preocupen com artistes i com a joves, el relat que han pogut construir a partir de les seues trobades en diferents punts del territori que els eren comuns i que els han servit d’excusa per posar en comú les seues idees. Es tracta d’un acte obert a tot el públic que començarà a les 12:00 del matí i finalitzarà amb un vermut. “Hi ha artistes jóvens al territori? Què fan? Què els mou? Com són? Com sobreviuen?” Són algunes preguntes que volen respondre i les fan servir a mode de crida a través de les xarxes socials de Lo Pati, el perfil d’Instagram @ebrergent i la pàgina web ebrergent.lopati.cat on hi ha penjats els audiovisuals i reflexions del projecte Locus Solus.

 

 

Entrada actualizada el el 10 oct de 2017

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los cursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de formación

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
26 mar de 2024 - 29 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todos los cursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de formación