Exposición en Barcelona, España

Collectania Mercatart

Dónde:
Wynwood Art Lab / València, 300 / Barcelona, España
Cuándo:
15 nov de 2017 - 07 ene de 2018
Inauguración:
15 nov de 2017
Organizada por:
Descripción de la Exposición
Collectania Mercatart, creat per Wynwood ART LAB, vol revolucionar el mercat de l’art amb preus assequibles a partir dels 150 €. Aquesta iniciativa vol afavorir la creació i el consum d’art a Barcelona i apropar-lo al gran públic. La il·lustradora Roser Capdevila apadrina el Concurs de Mecenatge destinat a artistes d’entre 18 i 35 anys. Els guanyadors rebran suport per finançar i llançar la seva carrera. El dimecres 15 de novembre, a les 10h, la galeria d’art Wynwwod ART LAB, situada al C/València, 300 de Barcelona, inaugura el Collectania Mercatart, el primer mercat destinat a la venda d’obres d’art, a preus molt assequibles, pensat per impulsar la creació i comercialització de les obres d’artistes emergents. Entre el 15 de novembre i el 7 de gener, coincidint amb les dates nadalenques, el Collectania Mercatart, pretén promoure l’art a la ciutat de Barcelona, alhora que fer-lo arribar al gran públic. Per aquest motiu, més de 100 ... autors emergents, exposaran les seves obres que es podran adquirir a partir de 150 €. A més, en el marc de Collectania Mercatart, se celebra un concurs de patrocini per a joves artistes d’entre 18 i 35 anys. Els tres guanyadors rebran suport pel llançament de la seva carrera artística. Aquest concurs està apadrinat per la coneguda escriptora i il·lustradora de Les Tres Bessones, Roser Capdevila, que després de la presentació firmarà alguns dels seus llibres.

 

 

Entrada actualizada el el 31 oct de 2019

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.